Sunday, June 27, 2010

Rindu

Salam & good day to all...

Hm, since nak habis belajar nie (1 more sem to go!!), rasa rindu plak dgn member-member sekolah dulu especially time kat MRSM Jasin. After almost 15 years of studying, it will soon come to the end (if aku tak sambung Master & PhD la). Penat jugak study nie eh, 15 tahun aku belajar (formally) non-stop hokayy!! Bangga giler and alhamdulillah, byk kejayaan yg aku dah kecapi. Thanks to all my teachers & lecturers~

InsyaAllah, I'll be meeting few of my friends yg balik bercuti from oversea. Looking forward for the souvenirs guys!!! Hehe..as mentioned in previous post/entry, there'll be a reunion with my ex-PUM mates kat Melaka. InsyaAllah, ktorg akan singgah MRSM Jasin to do some sharing with the juniors there (it's time for us to give back something to the school rite?). I got few old pics of me & my friends (time kat sekolah dulu-dulu) to share. Jejom tengok jom~

my ex-classmates, 405/505 in memory~

my ex-BWP mates~ =)

pic after graduation~

last paper of SPM 2005~


Besides my ex-schoolmates, I also miss the people who I used to work with during my internship in Schlumberger Labuan. Oh, walaupun Labuan tu memang tak best, tapi there are some good memories I had when I was there. Ingat lagi biler mula-mula sampai, rasa lonely sgt sebab takde member. Tapi lama-lama biler dah get along with all the people there, macam-macam ktorg buat such as karaoke, main paintball, BBQ, lepak-lepak tepi pantai, open house, birthday celebration & many more. Lagi tersentuh bila some of them even asked me, bila nak datang balik kat Labuan tu. Huhu..sangat-sangat terharu ye biler ada org cam rindu kat kita. Hehe..

~Schlumberger Completions Labuan~

with some of the friends that I met there..

paling dirindui, the Penghulu Tuah Boys a.k.a
my housemates for 8 months! =)


Huhu..memang sedih biler terkenang kisah-kisah dulu. Entah kenapa lately mood rindu tu selalu dtg. Hmm,really miss the old time. Kan best kalo ada mesin masa, just nak tengok balik je masa-masa dulu. Ok, enough writing coz I might be 'crying' as the more I write.


p/s: rindu gak kat member-member yg pernah keje sekali time join event kat UTP nie such as ConvoFair, TEC, CASFUMAL & CPW.. =)

2 comments:

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI