Tuesday, October 13, 2009

Completions Open House terbaek~~

Salam & good day to all..

Actually nak tulis this post last night tapi mood plak takde since didn't feel like writing last night. So,lepas balik dari keje arini,tiba2 dtg mood plak kan nak tulis (walaupun byk benda nak buat nih). Pada tanggal 11 October 2009 (hari Ahad), Schlumberger Completions Labuan telah mengadakan open house sempena bulan Syawal yg mulia nie (pergh,gler skema intro aku nih. Haha..). But the best part is,ktorg semua distribute task for the open house. Kira most of us contribute something la (tapi tak semua yee). So, among the contributors were:

Elly+Airin - rendang, kuah kacang, nasi impit & raya cookies
Prem+Fatimah - nasi minyak & ayam masak merah
Amy+Aleng - mee hoon goreng ayam
Fitrie+Najib - lemang & rambutan
Hafiz+Kak Anis - nasi lomak & ayam goreng rempah (yg mmg terbaek lah)
Anas+Kamal+Jay - fruit punch, soft drinks, fruits & chips
Airil+Jamal+Ruby
- plates, cups & chicken salad

Open house tu di buat di Lot 7, Lazenda 1 at 1.00 pm. But just imagine,team yg sepatut nyer menyediakan pinggan+cawan dtg lmbt tapi org dah start dtg. Mmg menggelabah lah ktorg time tue. Nasib baik la rumah Elly tu ada some plates & cups. Kalo tak,mmg kena mkn atas daun pisang ler jawab nyer. Haha..tapi ape2 pun,open house tu berlangsung dgn jaya nyer & we had a lot of funs that time (despite of me being bullied to be a waterboy that day. Hehe..).

So,here are some pictures during that day:

See how many the foods were? nyum3x~


Jemput2 masuk~ =P


10 men + 1 boy (aku ler tue~ =P)


even the Vietnamese, Egyptian & American also came~


the big happy family~ =)


as usual lah,me with baby Hariz. Hehe..


p/s: i'm getting busy lately. got lots of work to do (readings+presentation). so i might stop writing in this blog until i'm free a bit laa. Hehe..Cheers~

1 comment:

I am Karl said...

all d best ya anas

mcm2 kan

huhu

yg pting still ade raya gak