Sunday, October 18, 2009

Karaoke sampai Lebam!!

Hi there guys..

Yesterday, I had a 2nd review (after I did bad during my 1st review. Sobbing~) with the RMC people and some CC & SMS guys. Alhamdulillah, after the presentation, the feedback was pretty good. Even some said it was the best presentation ever had by a trainee (soo happy~ =D). So after the review, I went for lunch with Najib & Fitri at Deen Restaurant (thanx to Najib for paying us the lunch~).

Then time malam plak, Syukri called Jamal utk ajak ktorg gi karaoke & dinner skali. So he picked us up at our house and went to Mary Bite for dinner (tapi since aku & Jamal dah dinner kat rumah,both of us just had a drink there). Owh,turut serta dgn ktorg mlm tu adalah Elly, Hasfia, Airil, Airin & Haslan. After dinner,we went to 129 for karaoke!! Since mlm weekend,so mmg susah gler la nak cari parking. Ktorg bape kali round area tu nak cari parking (leh abes minyak sbb nak cari parking je. Haha..). So,around 9.30 p.m camtu ktorg pun karaoke la. 1st song yg aku nyanyi mlm tu was "Menghapus Jejakmu by Peter Pan". Then the night goes on la dgn mcm2 lagu lg. Around 10++ p.m camtu; Kamal, Yusri & Najib join ktorg. Hah,biler diorg dah join, mmg terus mcm nak pecah la bilik karaoke tu. Mmg lyn lagu rock jela pastu (so aku pun nyanyi la Sedang Ingin Bercinta by Dewa & You Give Love A Bad Name by Bon Jovi). Diorg mmg kalau karaoke,tak hingat dunia (sume stok giler2 je. Hehe..). Since diorg mostly nyanyi lagu2 rock lame (even ade lagu yg aku sendiri tak pernah tahu. Hoho~),so mmg tarik sampai hilang suara la aku mlm tuh. Haha..so around 1 o'clock camtu,ktorg pun blk la. Anyway, I enjoyed to the fullest last night (lame seh tak karaoke dgn member2~).

p/s: pictures will be uploaded later la since kena amek dari Syuk dulu. Cheers~

3 comments:

shark fin said...

takde org nyayi lagu misha omar ke?? :P

aNaS iBraHiM said...

haha..xleh dowh nyanyi lagu misha omar ngan diorg,nnt kena ban. ngan korg je leh angkat2 kaki sambil nyanyi nih. haha..miss the old time lorh~

sMiLeY said...

dlu tyme meetg ko pnah ckp kt batu gajah ada tmpt karok..
aku dgn member aku sesat sejam nk cri mnda alah tu.. hadeh..